Lipunmyynti

Sibelius-Akatemian tapahtumat

Sibelius-Akatemian konserttien lippujen ennakkomyyntiä hoitaa Ticketmaster (p. 0600 10 800, 1,98 €/min + pvm). Käytössä on myös printtilippu.

 

Sibelius-Akatemian tapahtumien pääsylippujen kategoriat

  1. Normaalihintainen / eläkeläiset / lapset 4–17 v., opiskelijat, työttömät, varusmiehet
  2. Ryhmäliput -10 % normaalihintaisesta lipusta, ryhmän minimikoko 10 henkeä.
     

Ryhmäliput

Ryhmälippuja Musiikkitalon konsertteihin voi varata Musiikkitalon ryhmämyynnistä puhelinnumerosta 020 707 0426 tai ryhmat(a)musiikkitalo.fi. Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee arkisin klo 10.00–14.00. Muiden kuin Musiikkitalon konserttien ryhmäliput voi hankkia vain Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta.

Soittajahinnat:

  • Kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
  • Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min
  • Ulkomailta: tavallinen ulkomaanpuheluhinta

Muina aikoina ryhmävaraajia palvelee Ticketmaster p. 0600 10 800 (1,96 euroa/min+pvm) tai p. 0600 10 020 (1,96 €/min+pvm) avoinna maanantaista lauantaihin 8 –21, sunnuntaisin ja arkipyhinä 8–18. Lisätietoa: www.ticketmaster.fi  

Alennukset

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia myöntää 10% alennuksen normaalihintaisista lipuista. Ryhmälippuja on saatavissa vähintään 10 hengen ryhmille. Eläkeläis- tai muista erikoishintaisista lipuista ei myönnetä ryhmäalennusta. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Ennakkoon maksettu naulakkopalvelu koko ryhmälle -10 %.

Laskutus

Laskulla maksettaessa Musiikkitalon ryhmämyynti veloittaa laskutuslisän:

  • yksityishenkilöt ja yhdistykset kotimaassa 10,00 euroa / tilaus
  • yritykset kotimaassa 30,00 euroa / tilaus
  • asiakkaat ulkomailla 40,00 euroa / tilaus

Laskutuslisään sisältyy lippujen toimitus postilähetyksenä. Ryhmävaraus on mahdollista myös noutaa Musiikkitalon lipunmyynnistä.

Muut palvelut

Musiikkitalo järjestää konserttivierailuiden yhteyteen myös Musiikkitalon esittelykierroksia. Tunnin mittaisella opastuksella ryhmäsi saa tutustua Musiikkitalon toimintaan, arkkitehtuuriin ja mahdollisuuksien mukaan Konserttisaliin. Tiedustele esittelykierroksia Musiikkitalon ryhmämyynnistä!

Puh: 020 707 0426

Hinnat ja palvelumaksut

Hinnat ja palvelumaksut

Lippujen hinnat on ilmoitettu verkkosivuilla palvelumaksuineen. Musiikkitalon lipunmyynnistä ostettuna konserttilipusta ei peritä erillistä palvelumaksua. Ticketmasterin verkkosivuilta, täyden palvelun myyntipisteiltä, puhelinmyynnistä sekä puhelinpalvelusta varatessa ja myyntipisteestä (myös Musiikkitalosta) noudettuna palvelumaksut määräytyvät seuraavasti (1.5.2019 alkaen):
 

Perustoimituskulut:
Hinta 0–10,00 €:  1,50 € / lippu
Hinta 10,01–25,00 €: 3,00 € / lippu
Hinta 25,01–50,00 €: 4,00 € / lippu
Hinta 50,01 €–: 5,00 € / lippu

Muut mahdolliset kulut:
Varausmaksu 2,50 / lippu
Posti kotimaa 10,00 euroa / tilaus
Posti ulkomaa 40,00 euroa / tilaus
Nouto Lippukauppa 2,50 euroa / lippu

Musiikkitalon lipunmyynti on auki:
Ma-pe klo 9-18, la klo 9-17 sekä tuntia ennen konsertin alkua
Poikkeukset: www.musiikkitalo.fi

 

Helsinki-kortilla saa 20 % alennusta ennakkoon ostetuista Sibelius-Akatemian konserttilipuista.

Pyörätuolipaikat Musiikkitalossa

Pyörätuolipaikat Musiikkitalossa

Sibelius-Akatemian konserttien pyörätuolikäytäntö on muuttunut. Avustaja pääsee esitykseen pyörätuoliasiakkaan kanssa samalla lipulla, eikä erillistä avustajalippua enää tarvitse ostaa. Pyörätuoliliput ovat saatavissa nyt myös Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippuun tulostuu maininta avustajasta. Avustajan paikka on salissa pyörätuoliasiakkaan paikan vieressä.

Lisätietoja esteettömyydestä Musiikkitalossa

 

Pyörätuolipaikat Sibelius-Akatemian saleissa Musiikkitalossa

Sonore
Saatavilla kaksi pyörätuolipaikkaa ja kaksi avustajapaikkaa (paikat 112-114 ja 130-132).

Camerata
Saatavilla kaksi pyörätuolipaikkaa ja kaksi avustajapaikkaa  (paikat 149-152).

Black Box
Saatavilla neljä pyörätuolipaikkaa katsomon ylätasanteella.

 

Pyörätuolipaikat kyltitetään aina Varattu-lapuin. Jos paikat jäävät käyttämättä, ne voidaan antaa Taideyliopiston vapaalippulaisille tai  vapauttaa myyntiin normaalipaikoiksi puolta tuntia ennen konserttia.

 

Jos konserttiin saapuu  isompi pyörätuoliryhmä tai muuten liikuntarajoitteisia tai muita erityispalveluita tarvitsevia henkilöitä, toivomme asiasta etukäteistietoa (konsertin tuottajan yhteystiedot löydät haluamasi konsertin Lisätietoja-kohdassa verkkosivuillamme). Näin osaamme palvella tarpeen vaatimalla tavalla.

Naulakkomaksu Musiikkitalossa

Naulakkomaksu Musiikkitalossa

Musiikkitalon naulakkopalvelu muuttuu maksulliseksi 15.2.2013 alkaen. Naulakkopalvelun hinta on 2 euroa / asiakas. Yhden aikuisen naulakkomaksuun sisältyy yhden alle 12-vuotiaan lapsen vaatesäilytys.

 

Maksullinen naulakkopalvelu on paikalla konserttipäivinä kaksi tuntia ennen konsertin alkua sekä talon sulkemiseen saakka. Muina aikoina ulkovaatteet voi jättää omalla vastuulla vartioimattomaan naulakkoon.

 

Naulakkomaksun voi maksaa maksuautomaatteihin, jotka sijaitsevat  Mannerheimintien pääsisäänkäynnin luona olevien hissien vieressä sekä pääaulassa. Lisäksi naulakkomaksulipukkeen voi ostaa Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä tai suoraan tasarahalla  naulakkohenkilökunnalta.

Ilmaista pysäköintiaikaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille

Ilmaista pysäköintiaikaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille

Q-Park Finlandia tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille Musiikkitalon konserttivieraille kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

 

Etuun oikeuttavan kertaluonteisen pysäköintikortin (aikahyvityslippu) saa veteraanikortin tai vammaisen henkilön pysäköintiluvan näyttämällä Musiikkitalon infopisteestä, 3. kerroksesta. Pysäköintikortti oikeuttaa yhteen pysäköintiin (max. 2 tuntia) per päivä.
 

Aikahyvityslipun käyttö

Parkkihalliin ajettaessa otetaan puomilta  pysäköintilippu. Poislähtiessä tulee pysäköintimaksulaitteessa ensin käyttää puomilta otettua lippua, sen jälkeen aikahyvityslippua, joka vähentää pysäköintiajasta kaksi tuntia. Mikäli pysäköintiaika ylittää kaksi tuntia, tulee maksulaitteen näytölle jäljellä oleva maksettava summa.
 

Lisätietoja:
Q-Park Finlandia, 020-7812400 / vaihde, info(at)q-park.fi

Teatterikorkeakoulun tapahtumat

Teatterikorkeakoulun esitysten lippuvaraukset osoitteesta www.uniarts.fi/teakliput 
Huom! Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Teatterikorkeakoulun ovimyynti on auki tuntia ennen esitystä, puh. 0400 792 005 (lippuvaraukset vain saman illan esitykseen).

 

Esitykset ovat suosittuja, joten hanki lippusi hyvissä ajoin. Tervetuloa!

Hinnat

Hinnat

Lippujemme hinnat ovat hyvin edulliset: perusliput maksavat yleensä 15 € ja opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 7 €. 

HUOM! Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Saapumisohjeet julkisilla kulkuvälineillä

Saapumisohjeet julkisilla kulkuvälineillä

Teatterikorkeakoululle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Metro, monet bussit ja raitiovaunut 1, 1A, 3T, 3B, 6, 7A, 7B ja 9 kulkevat Hakaniemen torin kautta. Hakaniemen kauppahallin kyljestä alkaa Sörnäisten rantatie, jota kulkemalla pääsee Haapaniemenkadun ja Sörnäisten rantatien kulmassa sijaitsevaan Teatterikorkeakouluun. Kauppahallin toisella puolella on Hämeentie, jonka poikkikatu Haapaniemenkatu on. Hämeentiellä raitiovaunuilla 6, 7A ja 7B on pysäkki heti Haapaniemenkadun risteyksessä (pysäkki: Haapaniemi).

Reitit ja aikataulut löytyvät helposti HSL:n reittioppaasta.
 

Autoilijalle

Autoilijalle

Teatterikorkeakoulun lähistöllä on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja. 

Haapaniemenkadulla on arkisin 9-19 maksullisia pysäköintipaikkoja, jotka ovat iltaisin ja viikonloppuisin maksuttomia.
 
Korkeakoulun pääoven edessä olevalle levennykselle saa pysähtyä ainoastaan henkilöiden ja tavaroiden jättöä ja noutoa varten.